Land van Cuijk

Haringparty Cuijk, niet de grootste, wel de gezelligste... Ook weer in 2019

Het was weer een mooie, gezellige en goedbezochte Haringparty 2019, 20 juni j.l.
Met dankzij de bezoekers weer een mooie opbrengst van 8.000 euro voor de Stichting WensAmbulance Brabant, voor de aanschaf van een zgn. 'Hoverboard'
.
'Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Op het eerste oog  wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Begeleid door professionele vrijwilligers.
​Op de normale elektrische brancards in een wensambulance liggen de wensvragers vaak te laag om goed naar buiten te kunnen kijken. Er is daarom behoefte aan het Hoverboard, een elektrische en luchtgeveerde brancard waarmee een wensvrager hoger komt te liggen.  Het Hoverboard moet speciaal worden ingebouwd onder de elektrische brancard.
In actieve, hoogste stand stelt de brancard zich in op het gewicht van de wensvrager, waardoor die extra vering en comfort ervaart.'

Kijk voor een sfeerimpressie van de Haringparty 2019 bij 'Fotoalbums'